Om mig

Jag heter Kathrin Forss och Diplomerade mig till KranioSakral terapeut 2010 hos Bröderna Tranbergs (The European School of Craniosacral Medicine) i Göteborg. För att sen ha ett komplement som tydligt kan visa effekter av den KranioSakrala behandlingen, kompletterade jag min inriktning med utbildning till HRV-tränare, gick steg 1 utbildningen via företaget HRV-träning Sverige 2015.

 

Har även fått tillfället att 2015 gå en Quantumfysisk mentorutbildning för att ha möjlighet att leda meditationsgrupperoch individuellt mentorskap. Där fokus bla är på våra djupa inre krafter och hur de fungerar. Samma krafter som finns utanför oss i universum. Att assistera människor till att nå sina drömmar och personliga mål är något jag brinner för.

KranioSakral terapi tar hänsyn till att människans alla ingående system är en helhet och det är ett arbetssätt som för mig är självklart och mycket viktigt. Därför kan jag med gott hjärta verkligen varmt rekommendera KranioSakral terpi till er alla som på något vis söker en förbättring av hälsan. KranioSakral terapi är så oerhört intressant och ger mig själv också otroligt mycket tillbaks, när jag  får möjlighet att hjälpa människor till en bättre hälsa. 

Den medicinska basutbildningen läste jag på Kristianstad högskola; 30 + 30 hp.

Är sen tidigare utbildad undersköterska, med förflutet inom hemsjukvård bla.

 

Ju mer kunskap jag känner jag får, dessto mer vill jag lära mig. Därför fördjupar jag mig kontinuerligt med vidareutbildningar inom området.

Är medlem i KranioSakrala terapeut förbundet; KSTF

har patient- och ansvarsförsäkring.

Innehar F-skattebevis.

KranioSakral terapeut Kathrin Forss

Sörnackstavägen 77, 853 57 Sundsvall

Tel nr:

076 - 11 09 197